Ch.st.Wailerott


VV - Brandlín 10.-13.4.09

17.04.2009 20:25

Výcvikový víkend v Brandlíně se opět vydařil. Pro nás, které necvičímě už opravdu dlouho - štěňata, setrvačnost..., to bylo trošku namáhavé, ale jinak by se mu nedalo nic vytknout. Počasí nás nikdy nezklamalo a při všech výcvikových disciplínách se  na nás Sluníčko smálo v takové míře, že nebylo přehnaně horko ani zima, tudíž taktéž ideální.

I když Barka dlouho necvičila, víceméně nic nezapomněla, jen to nebylo moc přesné a snažila se to flákat, což jí moc dovoleno nebylo, nebo jsem se o omezení alespoň snažila.

Velkou změnou na výcvikáči byla přítomnost naší Irisky (Adélka Wailerott). Je to totiž vrcholný optimista(po rodičích), lízátko a taky je strašně šikovná. Všechno chápe strašně rychle, má přirozený talent, snaží se, baví jí to a chce paničce udělat radost. Samozřejmě, že se obě holky(panička i Iriska) teprvé učí, takže na mistrák nepůjdou už letos, ale věřím, že, pokud by chtěly, jednou by na něj mohly. Ale vzhledem k spíš přátelskému vztahu než ryze pracovnímu, budou cvičit jen pro radost, což je možná lepší.

Bohužel jsem zapomněla foťák, takže fotky jen zprostředkovaně  z cizích zdrojů:

https://psiakce.rajce.idnes.cz/10-13.4.09_-_Brandlin/

https://petraruza.rajce.idnes.cz/Vycvikovy_vikend_Brandlin_-_Velikonoce_2009/#album

—————

Zpět